Marketing

Social Media:

A cégek és ügyfelek közötti modern kapcsolattartás platformja, amely manapság mindenre és mindenkire hatással van. Legyen szó Facebook-ról, Instagramról vagy akár LinkedIn-ről, segítünk abban, hogy bemutathassa vállalkozása portfólióját, és ezáltal  megtalálja potenciális ügyfélkörét. Megtervezzük a stratégiákat, kialakítjuk a céges profilokat, kreatív tartalmakat készítünk, kampányokat és hirdetéseket indítunk és kezeljük is őket. Hidat építünk cége  és a célcsoportja között!

Influencer marketing:

Magyarország legnagyobb influencer marketing ügynökségeivel állunk kapcsolatba. Instagram influencereket hozunk össze márkákkal, hogy növeljük a cégek forgalmát és ismertségét. Teljes körű kampányokat szervezünk le, amit az igényekhez és a költségkerethez igazítunk.

Online megjelenés:

Az online marketingnek a jelentősége az utóbbi években lényegesen megnőtt. Számos olyan online eszköz létezik, melyek nem csak kedvezőbb árfekvésűek, de sokkal hatékonyabbak is a hagyományos offline megjelenéstől.

Főbb előnyei:

  • a megjelenés módja menet közben is változtatható.
  • valós idejű adatokat láthatunk.
  • a célközönségünk is könnyebben elérhető.
  • változatos módszerek kombinálhatóak.
  • azonnali változtatási képesség.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Kedvező helyezés a keresőmotorok organikus találatai között. Gyakorlatilag keresőoptimalizálás közben a honlapokat a keresőmotorok és a felhasználók elvárásaihoz igazítjuk. A SEO ugyanúgy előfeltétele a sikeres online marketingnek, ahogyan egy jól felépített honlap.

Google hirdetés (SEA)

Fizetett keresőhirdetések a legnagyobb keresőoldalon: A Google Ads fizetett hirdetéseknek köszönhetően bármely weblap, az adott kategóriában a találati lista elejére kerülhet. A legnagyobb előnye az, hogy kizárólag akkor kell fizetnie, ha a leendő ügyfele rákattint a hirdetésre. A Google Ads hirdetésekkel célzottan hirdethetünk különböző applikációkban.

Webanalitika (Google Analytics)

Teljes körű online marketing elemzés és értékelés. A Google Analytics remekül integrálható a többi marketingeszközhöz, valamint teljes körű elemzési adatok és riportok készíthetőek segítségével.

Reklámfilm:

  • gyors és hatékony eszköze lehet cégünk bemutatásának.
  • kiváló marketing eszköz, hiszen bárhol-bármikor használhatjuk (weboldal, social media, reklám, konferencia).
  • felhívhatjuk a figyelmet cégünk pozitív értékeire, mivel sokkal többet elmond a cég tevékenységéről, mint a képek, vagy a szövegek.

Forgatás során őszintén mutatjuk meg egy termék, szolgáltatás vagy brand legjobb tulajdonságait. Korszerű technikával és magas minőséggel valósítjuk meg vállalkozása elképzeléseit, a pénztárca barát megoldásoktól a csúcs kategóriás minőségig, miközben minden esetben költségtakarékosság elveit tartjuk szem előtt.